Søk på bloggen

Thursday, March 18, 2010

New York, New York- it`s a wonderful town....

I går kom vi til New York igjen, vi bor riktignok på Jersey-sida, i Union City, eller North Bergen om man vil, på Tonnelle Avenue på rute 1, ved Lincoln tunnel. Så mellom oss og Manhattan finnes Hudson River.
Våre hjem er nå frem til fredag rommene 131 og 132 på Howard Johnson Inn.
Ingen bilder finnes for øyeblikket, men igår var vår andre kveld uten øl........
Molle fikk kjøpt seg en Levis 501 skinny model på Macys i Wilmington, Delaware (staten uten moms) i går, shortsen han kjøpte seg har han ikke brukt, på tross av at temperaturen har ligget på 20 grader Celsius på det meste av turen, og for at han er prinsipiell motstander av å ha lommebok og annet i olabukselommer, så har en foret jakke vært hans trofaste følgesvenn i kvelende varme, såvel som i ikke kvelende varme, han har også forsøkt å drasse med seg skuldervesken sin overalt, men museums- og butikkpersonale har ved et par anledninger vært av oppfatningen at den vesken kunne brukes til :
A) å stjele øl (ettersom han ikke har barbert seg under turen, så forstår vi dette)
B) å stjele vesker som er mindre enn vesken (han kan jo virke litt som en veskeklemmer...)
C)å stjele kanoner (dette gjelder kun museer, da butikker kun selger pistoler og geværer)
D)å stjele alligatorer (se ovenfor om ubarbert med mere)

Nattetemperaturen i New York er ikke imponerende, men dagtemperaturen skal være 20 grader og blå himmel.

1 comment:

  1. Anonymous18.3.10

    Kjære gutten min:) Forstår at dere har det fint. det ser ut som om turen har vært opplevelsesrik, og at du har kjøpt deg pene Hawaii-skjorter. Husk på å ta tranen din hver dag og å spise sunt. Mamma tenker på deg! Barbering på skje før landing på Gardermoen! Ser frem til å se deg igjen. Butikken din går bra, - det vet jeg,- jeg har vært der. Ønsker dere en god flytur hjemover. Klemmer fra mamma Unni.

    ReplyDelete